• Wydawanie świeżych i ciepłych posiłków – zasługa bemarów dla gastronomii

    Możliwość komentowania Wydawanie świeżych i ciepłych posiłków – zasługa bemarów dla gastronomii została wyłączona
    18 września, 2015 /  Wyposażenie kuchni

    bemary gastronomiczne

    bemary gastronomiczne

    Utrzymują ciepło posiłków, są dobre do przechowywania żywności i łatwe do transportowania – mowa tutaj o licznych, przekonujących zaletach bemarów gastronomicznych, które są podstawą funkcjonowania każdego większego lokalu gastronomicznego.

    Perfekcyjnie sprawdzą się również w stołówkach, przygotowujących każdego dnia inne menu – składające się przykładowo z trzech lub czterech potraw. Goście decydują się na dany zestaw, a my oferujemy im zawsze świeże i ciepłe posiłki – obie strony zyskują zadowolenie i satysfakcję.

    Zalet bemarów jest jeszcze więcej – łatwo udowodnić, że są to niezwykle praktyczne elementy wyposażenia gastronomicznego, między innymi:

    • jedzenie do nich nie przywiera, zawsze apetycznie się prezentuje i pachnie,
    • są łatwe do uzupełniania w trakcie dnia pracy,
    • nie trzeba włożyć dużo trudu w to, aby je umyć,
    • doskonale pomogą nam w transportowaniu jedzenia – przykładowo, jeżeli dostaliśmy zamówienie na dostarczenie cateringu na event odbywający się w innej części miasta.

    Na rynku dostępne są bemary gastronomiczne, które są przeznaczone dla mniejszych i większych lokali. Możemy wybierać wśród pojemników o różnej pojemności, wielkości oraz decydować o ilości przegródek. Mogą być to urządzenia, które będziemy przenosić na rękach lub wozić na specjalnym wózku. Wydawanie posiłków będzie samą przyjemnością!

    Posted by admin @ 1:46 pm

Comments are closed.